Love, Marshmallows, Wellies

I tordags bestämde jag och några vänner oss för att sätta oss på torstens och ta en drink i mysig dc.. vilket gjorde att jag av alla skor valde mina gummistövlar och mindre utgångsbar outfit, likaså gjorde Tina. En drink blev två och torstens blev nicks och sedan bahnhof. Yes jag gick dit i gummistövlar. Men jävlar vilken rolig kväll! Vi lämnade runt halv 4 för att ta en taxi hem till Mr. Nyman där efterfesten fortsatte. Nattamat och dåseri med gamla vänner, kunde inte bli bättre! Så tack tack tack för en grym kväll-natt-morgon!

Igår kom Mange hem så jag tog tåget in till hbg och mötte upp honom på knutpunkten. Vi promenerade hem till honom där vi tittade på tusen simpson och family guy  avsnitt och lagade mat. Efter det skulle han bowla och skjutsade mig tillbaka till tåget för att senare frammåt kvällstimman komma hem till mig och sova. Idag har vi ätit lunch och promenerat -viktigt- och sovit ut! Dömysigt efter två veckor av distans, älskar att ha honom hemma!
Anyway, nu sitter jag i framför brasan med ett glas rosé och väntar på att en film ska börja. Funderar på att grilla marshmallows..Det blev alltså inte Bakom för min del ikväll.


plus+ Min bboy som är hemma från Göteborg

minus- min "bonde söker fru outfit" från i torsdags

Sleep tight

Ikea

Jag har damm i lungorna!
Igår fick jag och mamma ett inredningsryck och åkte till Ikea. Köpte två nya bord, gardinstänger,en vas och någon slags svart pinninredning att ha i vasen, det blev skitbra. Hittade även en potentiell klädförvaring i mörkbrunt a la Ralph Lauren stilen som jag är sugen att stoppa in mina kläder i! Ska lägga up p bilder sen efter jag har slutfört min grundstädning. Jag har sorterat allt i olika boxar, tre av dem fick gå åt till bara sminket. Kastat jättemycket saker och typ torkat väggarna med vatten. Det glänser verkligen.. Är dock inte riktigt färdig än måste avbryta för ett blogginlägg och för att laga lide mad innan vi ska åka iväg och bada. Så nu sitter jag iallafall här och hostar med mina dammiga lungor, men det är väl värt för att få lite hemkänsla. Ska nog även till jysk sen och se om de har något trevligt tyg att bilda gardiner med. Någon som har tips?  Söker typ Le Lovre-Fransk-romantisk vs Modern känsla.
Nu måste jag förbereda mig för poolen och ringa min man.
Smell ya

En liten bild på mitt rum, har dock hänt en del sen dess. Avslöjas ikväll!


Nytt hår...


HÄXHÅR

Idag  bestä mde jag mig för att köpa löshår som en liten höstpresent åt mig själv..
Dumma flicka! Fick ett litet härligt lyckorus när jag satt på mig det, men till min stora fasa såg jag att själva decimetern som är längre än mitt eget hår är sammanlagt ca.. ett lillfinger tjockt?! Vad fan är det för skit liksom.Den här försäljaren som sa att det skulle räcka och att det var rikligt med hår i  ska få käka denna "rikliga" mängd till middag i morgon vill jag lova! För nu ett par timmar och 50 metoder senare blir det inte bättre.

Dessutom har det känns som kväll hela dagen i morse runt 8 när jag tog tåget till jobbet fick jag för mig att det var kväll och nu när jag ägnade klockan en blick ser jag att den bara är kvart i fyra. MÖG!

Några  positiva happenings är att jag äntligen har fått hem mina Hunterstövlar och att jag i morgon förmodligen ska ut eller iallafall ta ett glas vin med Olivia, Josse och Sandie -  Det är ju trots allt lillördag. Sedan ska jag även boka biljetter till "This is it". Och just det, M kommer hem på fredag.

NU KÄNNS DET BÄTTRE•

 

 



What is up


 


Jag har varit sjuk i helgen.. vilket i fredags medförde att jag missade David Guetta på slagthuset i malmö! Jävligt glad för det, efter som det tydligen var en stor flopp. Det var ett ogenomtänkt event, med för mycket folk och för mycket väntan. Tack för feberslängen!

(Ni som missade det behöver alltså inte sörja och ni som jag som sålde era biljetter har gjort en grym affär!)










Idag har jag orkat mig utanför dörrarna och varit med min käre far på datorinköp. Där hittade jag en potentiell mobiltelefon som kan ersätta min älskade älskade och kidnappade lg prada. Den är  också från Lg och heter typ kp500, liknar min gamla babe ganska mycket så det bådar gott för ett köp.






Nu ska jag fortsätta att se love actually!

sv1o

Jäääääääävlar!!! vad svettig jag är. Har precis kommit hem från veckans pass av afrodans. Det är nog den bästa träningen som finns för den som är som jag (läs den som har svårt att få tummen ur). Man rör sig hela tiden till exotiska bongotrummor. I  just love it! Vattenpasset igår var också mysigt, lite lugnt men det tog i musklerna.
Nu ska jag hitta mitt sista pass i slutet av veckan, funderar på yoga eller kanske ett helt vanligt medelgympapass.. we'll see.


19 oktober

Bah! Nu känns det väldigt aktuellt att göra ny layout på min gamla avdammade blogg.. provade på metrobloggen ett tag, men det var verkligen ingen höjdare. Detta blir dock ett senare projekt.
Nu måste jag skriva ett pm till nationella proven, jag har absolut ingen aning om vad jag ska prata om.. funderar på syskonkärlek men är grymt osäker på hållbarheten i det, hur jag ska kunna generalisera när jag utgår från egna erfarenheter.
Det är fullt schema idag, som tur är tar sången stor plats av detta.
Har sånglektion om tre timmar, ska fortsätta att arbeta med Yesterday som jag ska framföra på den kommande Beatles konserten.
Ullis fyller 19 år idag också, så jag ska ta en fika med dem i stan innan kören börjar. Efter kören tror jag att vi har ett framträdande med några låtar. (Måste kolla upp det lite närmare)..
Sedan kommer dagens höjdpunkt, jag och sis ska prova på vattengympa. Det ska bli spännande och jag hoppas att vi inte drunknar!
Dags att återgå till mitt pm!
Kiss

15 Atumn wanted things

wantthings

1.Nagellack från O.P.I - Jag älskar deras matta, unika höstfärger
2. Extra mörka , Stacey jeans som kommer från Gina Tricot
3. Ett pannband istället för mössa, i stil med detta från  H&M
4. En stövel i den perfekta bruna färgen, dessa finner man i London
5. En stor stel sivlerring har jag länge velat ha. Den här finns på Nelly.com
6.Leaf Bracelet från Hultquist har en skitsnygg brun läderrem med guldiga berlocker
7. Vanliga strumpbyxor i en ny färg är en bra bas, dessa från H&M är nya och snygga.
8. Åhléns Brun utan sol sägs vara en av de bästa! Jag offrar gärna 80 kr för att prova bus för första gången!
9. Torrschampoo är något man vill ha, så Tony & Guy flaskan blir mitt nästa offer.
10. Världens finaste kappa från HunkyDory. Du är varmt välkommen till min garderob.
11. Behöver en parkas också. Parajumpers har den snyggaste.
12. En liten hösttunika från Kaffe.
14. En klänning till vardagen är bra, min ska vara den här från HunkyDory
15. Ett par welly warmers från hunter är värda en test, frågan är om de ska vara vita, gråa eller svarta..

RSS 2.0